Aerobic - ett fartfyllt och roligt pass med olika stegkombinationer. Kombinationer binds ihop till serier av rörelser som ger dig en perfekt konditions- och förbränningsträning. Det är den ideala träningsformen för dig som vill använda hela kroppen, ha roligt och snabbt få resultat.
 

Bodysculpt - en funktionell träning med garanterat resultat.Här kan du träna hela kroppen med egen kroppsvikt eller lätt vikt och samtidigt få koordinations- och konditionsträning.
 

Bodytoning- en tuff styrketräning med olika redskap som stänger, hantlar och stepbrädor. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme.
 

 Core - här tränar du kroppens kärnparti - rygg och mage. En vältränad rygg och mage ger både bra kroppshållning och balans.

Zumba® - En het mix! Det är danspass som är influerat från  merenga, cumbia, salsan och andra latinamerikanska rytmer. Du kommer i form, lär dig koreografi och danssteg, tränar rörlighet, kroppsuppfattning och koordination samtidigt som du har roligt till underbara music.

Pilates - vi tränar och stärker kroppen inifrån och ut. Pilates utförs långsamt och kontrollerat för att förbättra din kroppskännedom. En del fokus riktas på andningen för att öka ditt medvetande och reducera stress.

SeniorGympa - ett lugnare pass för äldre. Det är varierande och skonsam träning. Här blandas kondition och styrka, enkel koreografi och lätt att hänga med.
 

Step - en träning som förbättrar konditionen och koordinationsförmågan. Passet innehåller stegkombinationer på höj- och sänkbar stepbräda - där grundsteg sätts ihop till längre rörelsekedjor. Härligt tempo och pulserande musik.
 

Sh`bam® - mad enkla men ändå heta dansmoves  är det perfekta sättet att komma i form. Musiken består av allt från listettor och coola klubhits blandat med favoriter, remixer av gamla klassiker och moderna latin beats. Passet uppbyggt i intervaller,vilket gör det effektiv konditionsträning. Det är träning som framkallar endorfiner - du glömmer att du tränar!