Aerobic - ett fartfyllt och roligt pass med olika stegkombinationer. Kombinationer binds ihop till serier av rörelser som ger dig en perfekt konditions- och förbränningsträning. Det är den ideala träningsformen för dig som vill använda hela kroppen, ha roligt och snabbt få resultat.
 

Bodysculpt - en funktionell träning med garanterat resultat.Här kan du träna hela kroppen med egen kroppsvikt eller lätt vikt och samtidigt få koordinations- och konditionsträning.
 

Bodytoning- en tuff styrketräning med olika redskap som stänger, hantlar och stepbrädor. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme.
 

 Core - här tränar du kroppens kärnparti - rygg och mage. En vältränad rygg och mage ger både bra kroppshållning och balans.

Zumba® - En het mix! Det är danspass som är influerat från  merenga, cumbia, salsan och andra latinamerikanska rytmer. Du kommer i form, lär dig koreografi och danssteg, tränar rörlighet, kroppsuppfattning och koordination samtidigt som du har roligt till underbara music.
 

SeniorGympa - ett lugnare pass för äldre. Det är varierande och skonsam träning. Här blandas kondition och styrka, enkel koreografi och lätt att hänga med.
 

Step - en träning som förbättrar konditionen och koordinationsförmågan. Passet innehåller stegkombinationer på höj- och sänkbar stepbräda - där grundsteg sätts ihop till längre rörelsekedjor. Härligt tempo och pulserande musik.
 

Sh`bam® - mad enkla men ändå heta dansmoves  är det perfekta sättet att komma i form. Musiken består av allt från listettor och coola klubhits blandat med favoriter, remixer av gamla klassiker och moderna latin beats. Passet uppbyggt i intervaller,vilket gör det effektiv konditionsträning. Det är träning som framkallar endorfiner - du glömmer att du tränar!